top of page
  • Tuincentrum Hollaert

Bomen, planten en bloemen van Tuincentrum Hollaert: het hele jaar door én volgens de seizoenenMaar soms moeten wij de seizoenen volgen omdat de natuur het zo voorschrijft. Op andere momenten willen wij samen met onze klanten mooie tradities in ere houden en optimaal voldoen aan ieders wensen. Hoe we dat doen, dat leest u in deze blog.


Herfst en winter, de tijd om te planten, te gedenken en te vieren.


In deze tijd van het jaar – na de zomer – zitten wij bij Tuincentrum Hollaert niet stil. Het wordt koeler maar de nachttemperatuur ligt nog ver boven het vriespunt en het regent. Dat zijn de beste omstandigheden om bomen en hagen in de grond te steken. Zelfs siergrassen zijn mogelijk want die kunnen in principe het hele jaar door geplant worden. Siergrassen zijn de laatste jaren erg in trek en we hebben heel wat variëteiten in huis. Net zoals een mooi aanbod van bomen, struiken en haagplanten.


In deze periode focussen wij ook op de eerste dagen van november, Allerheiligen en Allerzielen. Vanaf 15 oktober bieden wij in onze zaak een uitgebreid assortiment van chrysanten aan. We hebben groot- en kleinbloemige soorten en natuurlijk de bekende bolchrysanten in tal van kleuren: wit, geel, lila, paars, dieprood en herfstbruin. Chrysanten zijn uitbundige bloeiers en blijven lang mooi als u de verwelkte bloemen afknipt. Daarnaast zijn chrysanten ook als snijbloem heel geschikt voor boeketten en grafstukken. Wij garanderen u dus een grote keuze om uw dierbare overledenen op een gepaste manier te gedenken.


Bovendien zijn wij al volop in de weer om onze klanten een mooi jaareinde te bezorgen. Naast sfeervolle kerstversiering kunt u bij ons vanaf 15 november uw kerstboom kopen. Wij hebben kerstbomen van eigen kweek in alle afmetingen, op een kruis of met een kluit. We geven u graag enkele nuttige verzorgingstips: hoe u uw kerstboom lang frisgroen kunt houden en hoe u kunt vermijden dat hij snel zijn naalden verliest.

Wat we voor u in petto hebben in de lente en de zomer, daarover weiden we graag uit in een volgend blogartikel.


Meer weten over ons aanbod van bomen, bloemen en planten? Neem dan zeker contact met ons op.


101 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page