top of page
Tuincentrum Hollaert, bloemen en plante

Ruime keuze aan bloemen en planten van olijfbomen en vijgenbomen tot palmen en bloemen

Grote keuze bloemen & planten voor huis & tuin

Bloemen & Planten

Op zoek naar bloemen of planten? Hollaert Tuincentrum in Kruisem, Oost-Vlaanderen is uw partner. Wij hebben en ruim assortiment planten gaande van Mediterrane planten zoals olijfbomen en vijgenbomen. Maar ook diverse palmen en palmbomen. Ook voor andere planten kan u ons contacteren. Naast de verkoop van planten bieden wij u ook plantenverhuur aan voor korte termijn. Zeer geschikt voor het aankleden van uw feest of evenement. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere toelichting over het huren van planten.

Naast de verkoop van planten bieden wij u ook plantenverhuur aan voor korte termijn. Zeer geschikt voor het aankleden van uw feest of evenement. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere toelichting over het huren van planten. Ook voor rouwbloemwerk en kransen kan u een beroep doen op ons Tuincentrum.

Naast ons klassieke aanbod bloemen en planten bieden we u ook trouwboeketten aan. Dit kan in combinatie met kerkversieringen voor uw huwelijk.

U kan bij ons ook terecht voor terrasbeplanting en het vullen van potten en bloembakken. Brengt u uw bloembak bij ons op de zaak of wij komen ook bij u aan huis uw terras van beplanting verzorgen.

OPENINGSUREN

Maandag

09:00 - 19:00

Dinsdag

Gesloten

Woensdag - Zaterdag

09:00 - 19:00

Zondag

09:00 - 18:00

Wij zijn alle zon- en feestdagen open!

U kan ons contacteren voor verdere info? 

Wij zijn alle zondagen en feestdagen geopend! U kan eenvoudig parkeren op onze ruime parking.

WIJ AANVAARDEN ECO-CHEQUES

bottom of page