top of page
  • Tuincentrum Hollaert

Ontdek onze prachtige handgemaakte Portugese potten & stijlvolle ecopots

Creëer een unieke sfeer met Portugese handgemaakte potten


Bent u op zoek naar iets speciaals om uw woning mee op te fleuren? Iets dat zowel elegant als authentiek is? Dan zijn Portugese potten misschien wel precies wat u zoekt. Te verkrijgen (ontdekken) bij Tuincentrum Hollaert in Kruisem! Deze handgemaakte kunstwerken van aardewerk (terracotta) voegen een vleugje charme toe aan elke ruimte.


Kies uit een breed gamma van kleuren en formaten


Elk stuk is uniek en straalt vakmanschap uit. De klassieke vormen en warme tinten geven deze potten een tijdloze uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen. Onze Portugese potten variëren van 13 tot 60 cm en zijn geschikt voor elk interieur. Kies uit de verschillende kleuren dé kleur die het best bij uw interieur past.

Verfraai je tuin op een milieuvriendelijke manier met ecopotten

Als milieubewuste tuinliefhebber ben je constant op zoek naar manieren om uw groene levensstijl voort te zetten, zelfs als het gaat om het kiezen van bloempotten. Wij bieden een ruime selectie aan ecopotten die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten.

Wat maakt onze ecopotten zo bijzonder? Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is vooral handig als je regelmatig uw planten wilt herschikken of verplaatsen naar een andere locatie in uw huis of tuin.

Creëer een stijlvolle omgeving die tegen alle weersomstandigheden bestand is


Onze ecopotten zijn kleurvast, dit zorgt ervoor dat uw planten altijd in een prachtige omgeving staan, ongeacht het seizoen. Een ander belangrijk kenmerk van onze ecopotten is dat ze vorstbestendig zijn. Hierdoor kunnen ze zonder problemen buiten blijven tijdens de koudere maanden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw bloempotten beschadigd raken als het vriest.


Heeft u interesse in onze Portugese potten of onze ecopots? Bezoek dan onze winkel in Kruisem en laat u inspireren! Ons vriendelijk personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over welke bloempot het beste bij u past.

29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page