top of page
  • Tuincentrum Hollaert

Lentekriebels: Vier Valentijn en Pasen met bloemen en planten van Tuincentrum Hollaert


Zeg het met bloemen … of een plantje


Valentijn staat weer voor de deur, en dat is het moment waarop de romantische zielen onder ons hun hart kunnen ophalen. 14 februari is immers bij uitstek de dag waarop we onze geliefde extra willen verwennen. Het is trouwens ook de dag waarop de meeste huwelijksaanzoeken gebeuren. Bij Tuincentrum Hollaert hebben we alles om uw liefste niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk in de bloemetjes te zetten!

Een fleurig cadeau is altijd een uitstekend idee. Een boeket van rode rozen blijft zowel bij jong als oud een klassieker, maar steeds meer wordt er ook gekozen voor een uitbundig gemengd boeket. U vindt bij ons dan ook een uitgebreid aanbod aan snijbloemen. Zo kunt u bij Tuincentrum Hollaert een valentijnsboeket laten samenstellen in de favoriete kleuren of met de lievelingsbloemen van uw geliefde.

Misschien geeft u liever een verrassende kamerplant cadeau: zo is een hartvormige anthurium ofwel flamingoplant, een orchidee of een paradijsvogelplant eveneens een perfect en romantisch geschenk voor Valentijnsdag! Zoekt u toch nog een ander valentijnsgeschenk, dan vindt u dat zeker in ons assortiment decoratie en potterie. Bloemen zijn er trouwens om iedere dag van te genieten. Een boeket is een graag gegeven en gekregen geschenk voor iedere speciale gelegenheid, of om van een gewone dag iets bijzonders te maken.

U kunt dus bij ons het hele jaar door terecht voor een mooi boeket bloemen, al was het maar om uzelf te verwennen.


Een Vrolijk Pasen


Na nieuwjaar is Pasen vaak het eerste grote feest van het jaar dat we samen met onze familie of vrienden doorbrengen. Maak uw paasfeest helemaal compleet door leuke paasdecoratie toe te voegen aan uw interieur of feesttafel. Daarvoor hebben wij natuurlijk al het nodige in huis! U kunt door ons een passend bloemstuk laten maken, maar u kunt evengoed zelf aan de slag gaan. Wat dacht u van een fraaie vaas gevuld met kleurrijke tulpen of vrolijke gerbera’s? Misschien haalt u graag een feestelijke paasboom in huis, of maakt u een paasstuk in een glazen schaal met ranonkels en eitjes. Zo bent u helemaal klaar om er een gezellig Paasfeest van te maken. Hopelijk is het lekkere lentezonnetje ook van de partij!


Kom zeker langs in onze winkel in Kruisem en ontdek ons uitgebreid gamma aan bloemen, planten en decoratie.


42 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page