top of page
  • Tuincentrum Hollaert

Hoe een prachtige tuin te behouden met professioneel snoei advies van Tuincentrum Hollaert

Snoeien is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw tuin.


Het helpt bij het gezond houden van planten, struiken en bomen en zorgt ervoor dat ze er prachtig uit blijven zien. Bij Tuincentrum Hollaert, gelegen in Kruisem, Oost-Vlaanderen, bieden we een breed assortiment aan producten en services om u te helpen bij het snoeien van uw tuin.


Er zijn een aantal basisregels waar je rekening mee moet houden bij het snoeien van uw tuin


Ten eerste is het belangrijk om te weten wanneer de juiste tijd is om te snoeien. Dit is afhankelijk van de soort plant, struik of boom die u heeft. Sommige planten moeten bijvoorbeeld in de lente gesnoeid worden, terwijl andere juist in de herfst een knipbeurt krijgen.


Het is ook belangrijk om de juiste snoeitechnieken te gebruiken. Dit varieert van simpel snoeien met een snoeischaar tot het gebruik van professioneel snoeigereedschap. Bij Tuincentrum Hollaert bieden we een uitgebreid assortiment van snoeigereedschap aan, van eenvoudige snoeischaartjes tot professionele snoeihakken en zagen.


Het is ook belangrijk om te weten welke delen van de plant, struik of boom je moet snoeien. Overmatig snoeien kan leiden tot problemen, zoals een slechte groei of zelfs de dood van de plant. Bij Tuincentrum Hollaert bieden we advies en training over hoe u op een verantwoorde manier uw tuin kunt snoeien.


Als u meer wilt weten over de basisregels van snoeien, of als u op zoek bent naar professioneel snoeigereedschap of advies, neem dan gerust contact met ons op via onze website of kom langs in ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder met al uw tuinbehoeften.


38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page