top of page
  • Tuincentrum Hollaert

Haal vanaf midden november een echte kerstboom in huis

De feestdagen in alle gezelligheid


Eindelijk een feestseizoen dat we in alle veiligheid samen kunnen doorbrengen met onze familie en vrienden! Vanaf midden november start bij Tuincentrum Hollaert in Kruisem de verkoop van levende kerstbomen, dé ideale aanvulling voor een gemoedelijke kerstsfeer in huis. Geen zin in gesukkel met een imitatiekerstboom die u nog helemaal in elkaar moet steken? Kies dan voor een echte boom die een heerlijke dennengeur in uw huis verspreidt. Bij Tuincentrum Hollaert hebben wij verschillende types bomen beschikbaar. U kan kiezen tussen kerstbomen rechtstreeks in een pot gekweekt ofwel Deense gezaagde bomen. Wenst u graag een lokale en echt verse boom? Wij kunnen u onze kerstbomen gekweekt in een pot aanbieden. De naaldbomen zijn afkomstig van akkers in de onmiddellijke omgeving. Dit is ecologisch gezien veel beter dan de aanvoer van naaldbomen uit de Ardennen of het buitenland. Hebt u toch liever een Deense kerstboom? U kan een prachtig exemplaar uitkiezen in ons tuincentrum. De bomen ogen mooi donkergroen en de naaldjes voelen zacht aan, maar de stammen worden afgezaagd waardoor de bomen niet opnieuw geplant kunnen worden. Voor elk wat wils voor een gezellige kerstperiode!


Kerstbomen in pot


Wij maken het gemakkelijk voor u: onze kerstbomen worden rechtstreeks in de pot gekweekt, zodat wij die niet moeten gaan uitgraven wanneer u een kerstboom aankoopt. Dit bespaart iedereen heel wat tijd en zo bent u meteen terug op de baan met uw nieuwe boom! Op deze manier worden ook de wortels bewaard, zodat u de boom later in uw tuin kan planten of kan wegschenken. Snel, milieuvriendelijk, en bovenal, sfeervol.


Soorten kerstbomen


Wij bieden verschillende types naaldbomen aan die in huis gezet kunnen worden tijdens de feestdagen. De geuren, kleuren en groottes verschillen, dus u zal zeker een kerstboom vinden die past bij uw interieur of feestdecoratie.


Soorten kerstbomen beschikbaar:

-> Fijnspar (Picea abies)

-> Nordmann spar (Abies nordmanniana)

-> Servische spar (Picea omorika)

-> Nobele spar of edele zilverspar (Abies nobilis/ Abies procera)

-> Fraserspar (Abies fraseri)


Welkom in ons tuincentrum


Wees welgekomen in ons tuincentrum dat centraal ligt tussen Gent en Kortrijk, in de regio Waregem. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto, en u vindt er, naast kerstbomen, ook andere planten en bloemen, potten en decoratie.


Kom langs in de winkel of bel ons gerust voor meer informatie over onze verschillende kerstbomen of advies bij het kiezen van de juiste boom.

255 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page